Κυψέλη: Παρέμβαση ΔΙΑΣ απέτρεψε βιασμό ανήλικης από Λίβανο

Η 11άχρονη από το Λίβανο δέχθηκε επίθεση απο τον 49άχρονο άνδρα με πρόθεση να τη βιάσει

Την παρακρατούσε χωρίς τη θέλησή της και αποπειράθηκε να βιάσει την 11άχρονη από το Λίβανο  όταν παρενέβησαν οι δικυκλιστες της ΔΙ.ΑΣ, στην Κυψέλη.

Ένοικος πολυκατοικίας στην Κυψέλη επικοινώνησε μετά τα μεσάνυχτα (06/08) με το «100» και ενημέρωσε για εκκλήσεις σε βοήθεια από διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου ενώ σημείωσε ότι η φωνή ήταν παιδική και καλούσε σε βοήθεια. Οι ΔΙ.ΑΣ κατά την άφιξή τους στο σημείο αντιλήφθηκαν τις εκκλήσεις σε βοήθεια από ανήλικο κορίτσι και ενημέρωσαν το Κέντρο τους , καθώς εντόπισαν  ανοικτή τη  πόρτα του διαμερίσματος.

Οταν ενημέρωσαν για την παρουσία τους ανδρική φωνη τους εξιβρυσε στα αγγλικά, ενώ τους ζήτησε ένταλμα για την είσοδό τους στο διαμέρισμα στα ελληνικά ενώ εμφανίστηκε ο 49άχρονος, με το εσώρουχο και κράδαινε μαχαίρι. Οι Αστυνομικοί εισέβαλλαν στο διαμέρισμα, και  ακινητοποίησαν τον άνδρα καθώς και την 11άχρονη η οποία τους περιέγραψε την επίθεση από τον 49άχρονο  με πρόθεση να τη βιάσει.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε σε δομή για προστατευτική φύλαξη . Για την υπόθεση σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.