Έσκασαν τα λάστιχά του τζιπ που οδηγούσε και ακινητοποιήθηκε, ενώ είχε προσκρούσει σε δεκάδες σταθμευμένα σε γειτονιά της Κυψέλης, συνελήφθη και τέθηκε υπο κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα
Περίπου 40 αυτοκίνητα σταθμευμένα επί της οδού Κεφαλληνίας, στην Κυψέλη, υπέστησαν ζημιές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (14/05) όταν ο μεθυσμένος οδηγός του μαύρου τζιπ κινήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός έστριψε με ταταχύτητα από την Γ’ Σεπτεμβρίου στην Κεφαλληνίας και διαδοχικά προσέκρουε στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιές σε περίπου 40 οχήματα.
Οι περίοικοι επιχείρησαν να σταματήσουν τον οδηγό του τζιπ και ενημέρωσαν την αστυνομία. Πλήρωμα της ΆμεσηςΔράσης μετέβη στο σημείο και σε μικρή απόσταση, εντόπισε ακινητοποιημένο το τζιπ και τον υπαίτιο οδηγό.
Ο οδηγός κατα τον έλεγχο αλκοτέστ ήταν μεθυσμένος, συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Κυψέλης.