Αχαΐα: Αφγανος λαθρομετανάστης βίασε 63χρονη αγρότισσα, στο χωράφι της- «Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»

Δέχθηκε αιφνιδιαστικη επίθεση  από Αφγανο λαθρομεταναστη, ο οποίος τη βίασε ενώ μάζευε τη σοδειά στο χωράφι της, αγρότισσα από την Αχαΐα η οποία αναγκάστηκε να χτυπήσει το δράστη με σφυρί για να γλιτώσει

Στο Νοσοκομείο της Πάτρας,  νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό στη μέση, η 63χρονη αγρότισσα, η οποία δέχθηκε επίθεση στο χωράφι της από 23χρονο Aφγανό, ο οποίος τη βίασε.

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»

Η 63χρονη αγρότισσα περιγράφει την επίθεση σε βάρος της, ενώ βρισκόταν στο χωράφι της, από τον Αφγανο λαθρομετανάστη.

«Πήγα στο περιβόλι μου να μαζέψω τοματούλες. Κάνω ψυχοθεραπεία με αυτό, βάζω ντομάτες, πιπεριές… και μέσα στο χωριό, δεν ήταν έξω από το χωριό. Ξαφνικά, τον είδα μπροστά μου, ξαφνικά. Φώναξα ”βοήθεια, βοήθεια”! Δεν με άκουσε κανείς».

Το μόνο που είπε, μου λέει ”δουλειά”. Λέω ”δουλειά δεν έχει. Θα έρθει ο αδερφός μου, τον περιμένω, να σου δώσει δουλειά. Φύγε τώρα, γιατί έχω δουλειά”. Και μου κάνει ”Δεν φεύγει” και μπαίνει μέσα, γιατί εγώ ήμουν μέσα στο περιβόλι. Αυτός ήταν απ’ έξω. Δεν φεύγει και μπαίνει προς τα μέσα. Εκεί κατάλαβα ότι τέρμα, έχω τελειώσει» αναφέρει η 63χρονη

Ενώ η 63χρονη ζήτησε απο τον Αφγανό λαθρομεταναστη να φύγει και με φωνές, της επιτέθηκε, την έριξε στο χώμα και τη βίασε.

«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο και ο σπόνδυλος στη μέση έχει σπάσει, έχει ραγίσει. Με πέταξε κάτω και μετά μου σήκωσε πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά τα πόδια, και όπως έγειρα προς το μέρος, προς το κεφάλι μου, προφανώς γι’ αυτό έσπασε (ο σπόνδυλος)», ανέφερεη 63χρονη.

Η γυναίκα κατάφερε να φτάσει και να πιάσει σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον Αφγανο λαθρομετανάστη στη μύτη και μπόρεσε να τον απομακρύνει ενω η ίδια άρχισε να τρέχει.

«Αυτός ήταν άγνωστος τελείως. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου. Τι φώναζα, τι παρακαλούσα, τίποτα, τίποτα… Φρίκη! Αν δεν τον χτυπούσα, δεν πρόκειται να έφευγε από πάνω μου».

Η 62χρονη κατήγγειλε τη επίθεση και βιασμό της στην Αστυνομία ενω μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της.

«Θα φορέσω κηδεμόνα τρεις μήνες. Θα πρέπει να προσέχω πώς σηκώνομαι γιατί είναι ο σπόνδυλος, στη σπονδυλική στήλη λίγο πιο πάνω από τη μέση» ανέφερε η 63χρονη ενω για το δράστη ζήτησε «Μακάρι να μείνει μέσα, να μείνει μέσα μια ζωή. Εγώ φταίω που δεν του έδωσα με το τσεκούρι άλλη μια».

Ο Αφγανος λαθρομετανάστης εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα. Στην απολογία του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για βιασμο.