Κύπρος: Δέχθηκε βίαιη επίθεση σε συναυλία του τράπερ  Light και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Θύμα ξυλοδαρμού θεατής σε συναυλία του τράπερ Light νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γ.Ν.Λευκωσίας, με την κατάστασή του νε κρίνεται κρίσιμη με κίνδυνο ζωής

Στο χώρο της συναυλίας στην Κύπρο, υπάρχαν περισσότεροι από 800 θεατές, μεταξύ των οποίων αναμένεται να κληθούν για κατάθεση και οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο 47χρονος είχε πάει στη συναυλία ως θεατής, και βρισκόταν μονος του όταν δέχτηκε την επίθεση στον εξωτερικό χώρο του αμφιθεάτρου, όπου διεξαγόταν η συναυλία.

«Γύρω στις 11:10 το ΤΑΕ Λεμεσού ενημερώθηκε από το Γ.Ν.Λεμεσού ότι είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, από το Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος ήταν σοβαρά χτυπημένος. Από τις εξετάσεις που έγιναν έφερε κατάγματα στα πλευρά, στο πρόσωπο καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο» δήλωσε ο Λευτέρης Κυριάκου, υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού

Τα περιστατικά βίας σε παρουσίες του Light είναι επαναλαμβανόμενα, χωρίς ωστόσο ειτε οι Αρχές είτε οι διοργανωτές να διακόψουν τη συνεργασία με τον τράπερ και τους συνεργάτες του, είτε οι Αρχές να επιληφθουν, με δεδομένο ότι συμμετέχουν ανήλικοι ως θεατές.

Πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο αναπαρήχθη βίντεο, με τον τραπερ Thug Slime να χαστουκίζει ένα αγόρι, από κοινό του σε live που έκανε στις Σπέτσες, όταν του πέταξε ένα παγάκια στη σκηνή.