Κύπελλο στην “κόκκινη” ομάδα του .. ΠΣ

Στο πρωτάθλημα βόλεϊ Σ.Α. και Ε.Δ. στον Πειραιά.

Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση με τη συμμετοχή ομάδων με συμμετοχή στελεχών των ΣΑ και των ΕΔ.

Ολοκληρώθηκε (απο 09/09-13/09) το Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ», στη Δραπετσώνα Αττικής.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος. Αρχηγός της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος ο Επιπυραγός Μιχάλης Καψής και προπονητής ο Πυραγός Βενεκές Κωνσταντίνος.

Τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση κατέκτησε η ομαδα της Πολεμικής Αεροπορίας, την τρίτη θέση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, την τέταρτη θέση η Ελληνική Αστυνομία και την πέμπτη θέση ο Στρατός Ξηράς.

FB_IMG_1568535028531

Ο Διοικητής των ΠΥ Πειραια,  Γιανης Σταμουλης,  έδωσε “Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της ομάδας και στον κόουτς τον δικό μας Κώστα Βενεκέ”.
Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αντιπροσωπείες των Ε.Δ. και των Σ.Α., και φίλοι του αθλήματος.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2019 αποτελείτο από τον Επιπυραγό Ιάκωβο Τζώρτζη, τον Ανθυποπυραγό Αντωνίου Δημήτριο, τους πυρονόμους Ρυακιωτάκη Εμμανουήλ και Μπούρα Αλέξανδρο – Ιωάννη και τους πυροσβέστες Λάππα Ηλία, Κορνάρο Κωνσταντίνο, Στεφάνου Γεώργιο (Αρχηγός ομάδας), Παπανικολάου Αλέξανδρο, Προύσαλη Κωνσταντίνο και Τερζή Αθανάσιο.