Κυπαρισσία: Προφυλακιστέοι ο Αλβανός, ο Ρομά και η Πυργιώτισσα για τη δολοφονία του Αλβανού εργάτη γης

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας απολογίας οι τρείς κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για τη δολοφονία του Αλβανού εργάτη γης στην Κυπαρισσία

Με άρνηση για κάθε εμπλοκή τους στη δολοφονία του 31χρονου Αλβανού εργάτη γης, οι δύο από τους τρείς κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 31χρονου Αλβανού εργάτη γης, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας, άκουσαν απόφαση προσωρινής κράτησης από την Εισαγγελέας και την Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.

Οι τρεις δράστες της δολοφονίας, παρείχαν εξηγήσεις για περισσότερες από δέκα ώρες στους Δικαστικούς Λειτουργούς σε μια «μαραθώνια» ανακριτική διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος κατηγορούμενος Αλβανός, παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία του 31χρονου Αλβανού εργάτη γης.

Αντιθέτως, οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι ο Ρομά και η Πυργιώτισσα αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία και ληστεία του 31χρονου Αλβανού. Από κοινού ισχυρίστηκαν ότι παρέμειναν στο αυτοκίνητο, δεν κατέβηκαν στην παραλία και δεν γνωρίζουν πως επήλθε η δολοφονία του Αλβανού εργάτη γης. Και οι τρεις παραδέχθηκαν ότι διασκέδαζαν μαζί με το θύμα μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (07/11) αποχώρησαν με το ίδιο όχημα και κατευθύνθηκαν στην παραλία.