Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον «2ο Athens Santa Run»

Κλειστο στην κυκλοφορία θα παραμείνει το κέντρο της Αθήνας, το πρωί της Κυριακής, μεχρι την ολοκλήρωση της διεξαγωγής του «2ου Athens Santa Run».

santaRun.png

Μολις 26 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, Άγιο Βασίληδες θα “κατακλύσουν” το κέντρο της Αθήνας. Οι .. Άγιο Βασίληδες, θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χλμ. στο κέντρο, με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου), χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό.
Οι συμμετέχοντες στο «2ο Athens Santa Run» καταβάλλουν για τη συμμετοχή €10 χρήματα τα οποία θα διατεθούν προς ενίσχυση του Σωματείου ΕΛΙΖΑ (κατά της κακοποίησης του παιδιού).

Στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία (29/11- 10.00 έως το πέρας της εκδήλωσης), ενώ η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά ενώ και η στάση και στάθμευση των οχημάτων απαγορεύεται στις οδούς που περιλαμβάνει η διαδρομή.

-Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
*Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση στο κέντρο της Αθήνας,  κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής του αγώνα, καθως και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport