ΚΤΕΛ Κηφισού: Έκρυβε όπλο και σφαίρες σε ειδικό ντουλάπι μέσα στη νταλίκα που οδηγούσε

Η παρατηρητικότητα πληρώματος της Άμεσης Δράσης στις κινήσεις οδηγού φορτηγού, αποκάλυψαν επιμελώς κρυμμένος πιστόλι που έφερε παράνομα στην κατοχή του

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης διερχόμενο από  τα ΚΤΕΛ Κηφισού (28/04-18.00) , διέκρινε ως ύποπτη στη θέα τους, την κίνηση οδηγού φορτηγού . Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε ενημέρωση του Κέντρου της ΑΔ και προχώρησαν σε έλεγχο του οδηγού και του ΔΧ φορτηγού . Επιμελώς κρυμμένο σε ειδικό ντουλαπάκι εντόπισαν βαλιτσάκι με πιστόλι , γεμιστήρα και εικοσιπέντε σφαίρες. Ο οδηγός του φορτηγού, συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων .

“Συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά στο πλήρωμα του Β 7-1 περιπολικό της Γ΄αλλαγής της Άμεσης Δράσης Αττικής, το οποίο με το ζήλο και την παρατηρητικότητα που το διακρίνει έβγαλε από την ”κυκλοφορία” ένα όπλο το οποίο ερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Άμεση Δράση πάντα και παντού”, αναφέρει ο Χρήστος Μπαλάσκας , εκφωνητής της Β΄Αλλαγής της Άμεσης Δράσης και Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΑΥΑ.