“Ξεχνάμε γρήγορα και εκφράζουμε άποψη χωρίς να γνωρίζουμε βασικά πράγματα- Το CSI έκανε μεγάλο κακό!”

Με αφορμή σχόλιο που παρατίθεται σε άρθρο αναφορικά με την αποτύπωση του περιστατικού έξω από το κοσμηματοπωλείο της Γλάδστωνος στην Ομόνοια, σε βιντεοληπτικό υλικό, σχόλιο Αστυνομικού* της ΔΙ.ΑΣ

“..υπέρβαση ορίων της προβλεπόμενης σύλληψης…” αυτό ακριβώς είχαμε στην περίπτωση του Ζακ! Όπως ακριβώς τα γράφει σε ένα σχόλιο ρεπορτάζ ενας συμπατριώτης μας. Συνεχίζει δε από κάτω – αλλά κ σε άλλα σχόλια του – να μιλάει για τις προβλεπόμενες αστυνομικές ενέργειες που έπρεπε να είχανε γίνει.

FB_IMG_1538147659213
Ο κύριος δεν είναι αστυνομικός κ από την κατά την κρίση του ποινικά κολάσιμη πράξη (υπέρβαση ορίων προβλεπόμενης σύλληψης) σίγουρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την νομική επιστήμη! Από πού αντλεί τέτοια δύναμη κ πάθος να υπερασπίζεται κάτι για το οποίο είναι εντελώς άσχετος???

Η ενημέρωση από αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσιογράφους είναι σίγουρα καταλυτικής σημασίας στην εξίσωση που διαμόρφωσε τον ψυχισμό του. Η γενιά του μεγάλωσε με δελτία ειδήσεων του μεγάλου τηλεοπτικού εισαγγελέα, με εκπομπές την ανακρίτριας γυναίκας του, με τηλεοπτικούς αστυνομικούς που βλεπανε φως στην άκρη του τούνελ, ενώ όλα αυτά είχαν κ την προβλεπόμενη δόση κιτρινισμού!

Δυστυχώς για τον συμπατριώτη μου οι ανωτέρω αντί να κάνουν την δουλειά τους κ να ενημερώνουν τον κόσμο για τα πραγματικά προβλήματα, έριχναν το βάρος της αποτυχίας της Ελληνικής πολιτικής σκηνής κ της κοινωνίας στον αμίλητο πάντα Αστυνομικό!

Η περίπτωση Ζακ Κωστόπουλου δεν είναι απλή, αλλά για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ στρέφουν την κοινή γνώμη μακριά από το πραγματικό πρόβλημα κ την ” φορτώνουν ” στην αστυνομία !
Η ΔΙΑΣ κ η Ζ είναι οι κακοί τώρα. Ξεχάσαμε ότι όταν οι άνδρες της ΑΔ έπεφταν από τα πυρά κακοποιών ήταν ήρωες! Ξεχάσαμε να πούμε πως υπάρχουν κλήσεις στο 100 που ζητούν συγκεκριμένα να πάνε οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να επιληφθούν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν!
Ξεχνάμε γρήγορα, εύκολα κ δυστυχώς εκφράζουμε άποψη για όλους κ για όλα χωρίς να γνωρίζουμε βασικά πράγματα!

Υγ1. Όπως υπάρχουν κακοί κ καλοί αστυνομικοί, υπάρχουν καλοί κ κακοί δημοσιογράφοι. Απλά στους δεύτερους η διάκριση απαιτεί λίγο περισσότερο μυαλό…
Υγ2. Το CSI έκανε μεγάλο κακό…”

____________

* σχόλιο Αστυνομικού ΔΙΑΣ