Κρυονέρι: Νεκρός από ανακοπή στο εργοστάσιό του που κινδύνευε από τη φωτιά ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρισκόταν διαρκώς στο εργοστάσιό του στην περιοχή του Κρυονερίου καθώς βρέθηκε σε κίνδυνο από τη φωτιά και είχα άγχος για τις εξελίξεις στο μέτωπο της φωτιάς που μαίνεται

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο 61χρονος πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νωρίτερα, οι διασώστες είχαν επιχειρήσει καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν ανταποκρίθηκε.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρισκόταν διαρκώς από την Πέμπτη (05/08) στο εργοστάσιό του που εδρεύει στο Κρυονέρι, καθώς βρέθηκε σε κίνδυνο εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται και είχε άγχος για τις εξελίξει στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Η σύζυγός του, ανησύχησε όταν δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του, πήγε στο γραφείο του και τον εντόπισε χωρίς αισθήσεις .

Ο επιχειρηματίας, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε προβεί σε ευχαριστήρια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram στην οποία εξέφραζε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα» , ενώ εξέφραζε την ελπίδα οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μίχαλου, «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα! Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!».