Κρήτη: Σε 20 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο παιδόφιλος Douglas Barr|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Καταδικάστηκε σε 20ετη ποινή φυλάκισης, για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος παιδιών, ο Βρετανός παιδόφιλος Douglas Barr. Φυλάκιζε και βίαζε τα ανήλικα θύματά του στο υπόγειο της βίλας του στην Κρήτη.

image

Ο Βρετανός παιδόφιλος έγκλειστος στη φυλακή σήμερα, καταδικάστηκε σε 20ετη ποινή φυλάκισης, για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος παιδιών. Δύο κορίτσια ήταν μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος του, υποστήριξαν ότι ο 56άχρονος παντρεμένος Βρετανός τις βίασε, ενώ ζούσε στο θέρετρο του Ταυρωνίτη από το 2007.

image

Ο Douglas Barr ζούσε στο Leeds πριν μετακομίσει στην Κρήτη και συνελήφθη- τον περασμενο Ιανουάριο- έπειτα από τροχαίο που προκάλεσε, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, τράκαρε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου διαμαρτυρήθηκε, ο Βρετανός επέστρεψε οπλισμένος.

image

Ενώ βρισκόταν σε αναμονή για το αυτόφωρο, τα δύο κορίτσια αποκάλυψαν την αρρωστημένη δράση του. Βρετανικές και ελληνικές Αρχές σε συνεργασία αποκάλυψαν την υπόθεση. Ένας από τους δικηγόρους υπεράσπισης περιέγραψε τον 56άχρονο ως τον ορισμό της βαρβαρότητας.