Κρήτη: Αποχαιρέτησαν τον Υποστράτηγο με ένα τραπέζι προς τιμήν του

Οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκαλώντας αναβρασμό στους κόλπους των ενστόλων.

Όπως κάθε φορά, άλλοι φεύγουν, αφήνοντας πίσω τους καλές ή κακές εντυπώσεις κι άλλοι έρχονται, κερδίζοντας θετικά ή αρνητικά σχόλια στις διευθύνσεις αστυνομίας του νησιού.

Τις τελευταίες ημέρες τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν ανάμεσα στο προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ήταν ανάμικτα.

lagoudakis1

Προβληματισμός και αγωνία για το ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας στο Ηράκλειο μετά τις ετήσιες κρίσεις, αλλά πάνω απ’όλα επικρατούσε συγκίνηση και λύπη, διότι ολοκληρωνόταν η θητεία ενός ταξίαρχου, ο οποίος θα τους μείνει αξέχαστος.

lagoudakis2

Οι ένστολοι, που υπηρετούν στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου διοργάνωσαν ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι προς τιμήν του υποστράτηγου πλέον Κώστα Λαγουδάκη.

Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να εκφράσουν την εκτίμηση και το σεβασμό, που τρέφουν προς το πρόσωπο του, αλλά και τις ευχές τους για μία περαιτέρω ανέλκυση του στην ιεραρχία της αστυνομίας, αντάξια των ικανοτήτων του.

lagoudakis

Όλοι είχαν για άλλη μια φορά να πουν για την ευγένεια, την ταπεινότητα, την καλοσύνη και τη συναδελφικότητα του, τονίζοντας με όλους τους τρόπους ότι θα είναι ένας από τους αξιωματικούς, που θα συζητούν για χρόνια……

_____________

* cretapost.gr