ΚΟΖΑΝΗ: Παραδοθηκε ο ενοπλος άνδρας στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πριν από λίγα λεπτά (18/08- 13 15) έληξε το συμβάν με τον 34χρονο άνδρα ο οποίος είχε εισβάλει οπλισμένος με καραμπίνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη. Πρόκειται για νεαρό κτηνοτρόφο από την Εράτυρα ο οποίος είχε καταθέσει τα απαραίτητα παραστατικά για τη χορήγηση αποζημίωση και -σύμφωνα με πληροφορίες- λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών καθυστερούσε η καταβολή του ποσού.
Ο 34χρονος κτηνοτροφος υποχρέωσε τους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ να αποχωρήσουν, χωρίς να τους απειλήσει, και παρέμεινε στο χώρο, με αιτημα την καταβολη των οφειλομενων χρημάτων από τον Οργανισμό.
Επειτα απο τη μεσολάβηση ψυχολόγου- ειδικού διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ, ο 34χρονος παραδόθηκε στους Αστυνομικούς και συνελήφθη.
Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο, δυο αβολίδωτα κυνηγετικά φυσίγγια(χωρίς πυρήτιδα) ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και διατάραξης οικιακής ειρήνης ενω αναμενεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.
—–

http://wp.me/p4WizY-1i

Νάντια Αλεξίου- nantiareport