ΚΟΖΑΝΗ: Αλβανός χτύπησε έφηβη μαθήτρια, γιατί διαφωνούσε με την αποχή.

Η αποχή από τα μαθήματα, και η αποβολή την επόμενη ημέρα από τη σχολική κοινότητα, προκάλεσε την αντιπαράθεση μεταξύ μαθητών στο ΕΠΑΛ Κοζάνης, με μια 15χρονη μαθήτρια να μεταφέρεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, από χτύπημα που δεχθηκε στο κεφάλι από 23 χρονο Αλβανό.

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης αποφάσισαν αποχή (03/11), και την επόμενη ημέρα (04/11), οι μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν, αποβλήθηκαν για από τη διεύθυνση του σχολείου.
Ο 23χρονος Αλβανός, μαθητής του σχολείου μεταξύ των αποστατων, “ενοχλήθηκε” από την απόφαση επιτέθηκε και τραυμάτισε (03/11)τη 15χρονη μαθήτρια, όταν εκείνη διαφώνησε, και σε συμμετείχε στην αποχή.
Ο 23χρονος Αλβανός επιτέθηκε φραστικά και σωματικά, χειροδικώντας, κι εκτοξεύοντας βιβλία, στο 15 χρονο κορίτσι.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, γιατροί του οποίου γνωμάτευσαν ότι η 15χρονη φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, και κόψιμο στο φρύδι.
Όπως καταγγέλλει η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας, ο διευθυντής του σχολείου επιχείρησε να αποσιωπήσει την επίθεση, εμφανιστηκε να στηρίζει τον Αλβανο που επιτέθηκε στο κορίτσι ενω αρνηθηκε να καλέσει την Αστυνομία.
Σε βάρος του Αλβανού κατατέθηκε μήνυση, οδηγήθηκε στον Ανακριτή, απο τον οποιο ζητησε και ελαβε προθεσμία να απολογηθεί(07/11) και αφέθηκε ελεύθερος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport