Κουδούνι για τα σχολεία, έλεγχοι Τροχαίας σε σχολικά.

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής μοίρασαν σε Δημοτικά σχολεία της χώρας, προσωπικό της Τροχαίας, σε γονείς και μαθητές, ενώ μικτά κλιμάκια, ενεργούσαν ελέγχους σε σχολικά για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρώτο κουδούνι για τους μαθητές.. και μπλόκα από την Τροχαία σε προληπτικούς ελέγχους για σχολικά και οδηγούς ναυλωμένων λεωφορείων, για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών από και προς τα Σχολικά Συγκροτήματα..

Στις εξορμήσεις της Τροχαίας «παρών» ήταν και KIKILIAS_SXOLIKOο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τον Υφυπουργό Μεταφορών. Σε δήλωσή του ο Β.Κικίλιας, ανφέρθηκε στο ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ επεσήμανε ότι το «κλειδί» βρίσκεται στην ενημέρωση και την πρόληψη.

Η καμπάνια του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα. Στην Αττική, Τροχονόμοι, θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί, έξω από τα χολικά Συγκροτήματα

*Αθήνα: Μουστοξύδη 23, Αχαρνών 399 και Τσούντα, Φωκίωνος Νέγρη 63, Μαρασλή 4
*Γαλάτσι, Γαλατσίου 86
*Αγία Παρασκευή, Αγ.Ιωάννου 27
*Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 282. ΤΡΟΧΑΙΑ_ΣΧΟΛΙΚΑ

*Καλλιθέα, Λασκαρίδου 35-37
*Ζωγράφου, Ιοκάστης και Μακρυγιάννη 46

*Αιγάλεω, Θηβών και Κουντουριώτου
*Περιστέρι, Π. Τσαλδάρη και Τανάγρας
*Νέα Φιλαδέλφεια, Εφέσου και Τρύπια 1
*Γλυφάδα, Ρ. Φεραίου και Βουλιαγμένης
*Νίκαια, Ακροπόλεως και Παντειχίου

*Πειραιάς : Πολυτεχνείου και Λ. Χατζηκυριάκου, Τομπάζη και Σαχτούρη

Τα μέτρα της ΕΛΑΣ, θα συνεχιστούν καθ όλη τη διάρκεια του Ακαδημαικού έτους, με την Τροχαία, να ενημερώνει και να διενεργεί ελέγχους σε σχολικά και ναυλωμένα οχήματα, για την ασφαλή μεταφορά μαθητών όλων των Βαθμίδων της εκπαίδευσης.