“Κόβουν” τα ιδεολογικά τηλέφωνα του Ηλία Κασσιδιάρη μέσα από τη Φυλακή

Με αίτημα της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής προς το Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού αποφασίστηκε να «κοπούν» τα τηλεφωνήματα ιδεολογικού προσανατολισμού του Ηλία Κασιδιάρη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται (07/10) από την ανακοίνωση της απόφασης της Δικαιοσύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τούς Βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής να καταδικάζονται ως εγκληματική οργάνωση.

Μέσα από τις Φυλακές Δομοκού,  ο Ηλίας Κασσιδιάρης με το καρτοτηλέφωνο για τις επικοινωνίες των κρατουμένων,  επικοινωνεί με ομοϊδεάτες του ενώ τοποθετείται σε συγκεντρώσεις υποστηρικτών του κόμματος του, αν και βρίσκεται έγκλειστος .

Με απόφαση της ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, εισηγήθηκε στο Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού να «κοπούν» τα τηλεφωνήματα ιδεολογικού προσανατολισμού του Ηλία Κασσιδιάρη.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου των φυλακών Δομοκού, θα υπόκειται σε έλεγχο κάθε φορά που έχει επικοινωνία τηλεφωνική η βιντεοκλήση, αποκλειστικά  με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης, και δικηγόρους.

«Σε αντίθετη περίπτωση αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία (συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων) και με τα πρόσωπα που έχει άδεια επίσκεψης, εφόσον πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας ή αποκαλυφθεί ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα εκτός των αναφερομένων θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος», αναφέρεται στην απόφαση του Συμβουλίου, ενώ εξετάζεται η επιβολή περιορισμου στις επικοινωνίες και για το ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.