Κως : Συνεχίζεται οι αντιδράσεις των κατοίκων για τη λειτουργία hotSpot στο νησί|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις κατοίκων της Κω, για τη δημιουργία HotSpot στο αποχαρακτηρισμένο στρατόπεδο του νησιού στο Πυλί .

image

Από τις 06:00 το πρωί (06/02) κάτοικοι του νησιού, παρά το τσουκτερό κρύο έχουν συγκεντρωθεί στο στρατόπεδο στο Πυλί, ενώ παράλληλα έχουν κλείσει τον δρόμο στη λίμνη με αυτοκίνητα, προκειμένου να εμποδίσουν τη διέλευση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το νησί έχει σπάσει στα τρία, αφού υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος και στο Λινοπότι αλλά και σε άλλα σημεία.

image

Οι φωτογραφίες είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες (06/02), περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν κι έχουν ανάψει φωτιές σε λάστιχα και ξύλα ενώ έχουν ανακόψει τη διέλευση των οχημάτων.

image
Ο Δήμαρχος Κω, Γιωργος Κυριτσης με κατοίκους στο Πυλί

Ο Δήμαρχος Κω, Γιωργος Κυριτσης, μετά την επιστροφή του (05/02) από τις Βρυξέλλες, μετέβη στο στρατόπεδο 148 για να δει από κοντά τα όσα εκτυλλίσονται και σναντήθηκε με Κώους πολίτες, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για όσα έχουν συμβεί.

https://youtu.be/bcd3eSys6dA

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο Δήμος της Κω έχει προτείνει 10 σημεία στα οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει το HotSpot και κάλεσε την κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να κρατήσουν υψηλό επίπεδο, όπως ήδη κάνουν..και είναι άδικο να χαρακτηρίζονται ρατσιστές και ακροδεξιοί.. 


*Kostoday.gr