Κως: Νέος Αστυνομικός Διευθυντής στη Β’ Διεύθυνση Δωδεκανήσου

Με την απόφαση για τις τοποθετήσεις- μετακινήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας, νέος Αστυνομικός Διευθυντής τοποθετείται στη Β’ Διεύθυνση Δωδεκανήσου με έδρα την Κω

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θέμης Καλαμάτας

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θέμης Καλαμάτας αναλαμβάνει Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου στη Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου στο Αστυνομικό Μέγαρο της Κω. Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ήταν αποσπασμένος από τη ΔΑ Ρόδου στο ΚΥΤ Κω.

Γεννημένος στη Λαμία, Ν. Φθιώτιδας, το 1964 όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Ορεστιάδα και στα Ρίζια του Έβρου στο Όπλο των Τεθωρακισμένων.

Εισήχθη στην Ελληνική Αστυνομία (1989) και αποφοίτησε από τη Σχολή Αρχιφυλάκων (1992) ενώ στη συνέχεια εισήχθη και αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών (1995- 1999). Με την έξοδο του από την Αστυνομική Ακαδημία, τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου στη Ρόδο και υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε όλες – σχεδόν – τις Υπηρεσίες σε θέσεις διοίκησης, στην μακρόχρονη υπηρεσιακή του πορεία .

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο, στο Αρχαίο Θέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο θυγατέρων, εκ των οποίων η μεγαλύτερη κόρη του, υπηρετεί στην Άμεση Δράση Αττικής.