Κως: Αναζητούσε να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός καιρό κινητό της Πολωνής Αναστάζια- Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού και δολοφονίας της

Τα στοιχεία και οι αναλύσεις από τη ΔΕΕ έρχονται επιβαρυντικά για το Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και στον οποίο ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για βιασμό της νεαρής Πολωνής

Σύμφωνα με τα ευρήματα και την ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα της 27χρονης Πολωνής, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, βίασε και στραγγάλισε την νεαρή ξενοδοχοϋπαλληλο. Σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική Δίωξη για βιασμό ενώ έχει κριθεί προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αρπαγή. Όπως προκύπτει η νεαρή Πολωνή βίωσε το θάνατό της για 45λεπτα, μέχρι τη στιγμή που τη στραγγάλισε.

Μετά τη συμπληρωματικη Ποινική Δίωξη σε βάρος του, για την οποία κλήθηκε να απολογηθεί την Τρίτη (27/06), ο νομικός του συμπαραστάτης, Ζαφείρης Δρόσος, γνωστοποίησε – με δήλωσή του – ότι παραιτείται.

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί τη δολοφονία, ενώ αρνείται το βιασμό της 27χρονης Πολωνής, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να διαγράψει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη. Ο ίδιος αναζητούσε στο Google να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφου διέγραψε τα δεδομένα από το δικό του κινητό, διέγραψε και το τηλέφωνο της Αναστάζια, τα οποία έχουν ανακτήσει στα Εγκληματολογικα Εργαστήρια της ΔΕΕ.

Από το GPS διαφαίνεται η κοινή τους πορεία από την ώρα που αποχώρησαν από το σπίτι στο οποίο διαμένει ο Μπαγκλαντεσιανός, μέχρι την ώρα που προσδιορίζεται η δολοφονία και η απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Κάμερα παρακείμενης οικίας έχει καταγράψει την 27χρονη Αναστάζια, την ημέρα που είχε ρεπό (12/06- 21:00) να ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ. Μαζί με το Μπαγκλαντεσιανό, ανέβηκαν στο μηχανάκι και (12/06- 21:38) μπήκαν στο σπίτι του. Ενώ ο σύντροφό της, Μίχαλ, σχολούσε το βράδυ της ίδιας ημέρας (12/06-22.00), να βγούνε για ποτό.

Ο Μπαγκλαντεσιανός και Αναστάζια κάθισαν μισή ώρα στην αυλή καταναλώνοντας αλκοόλ. Η νεαρή Πολωνή αισθάνθηκε αδιαθεσία, και απέστειλε μήνυμα, με το σημείο όπου βρισκόταν, στον σύντροφό της για να την παραλάβει κι ένα screen shot, από σημείο 5χλμ μακριά, υποστηρίζει ο πατέρας της.

Η Αναστάζια (12/06-23.00) ενημέρωσε το σύντροφό της, ότι θα έφευγαν για το μίνι μάρκετ όπου θα την παραλάμβανε ο φίλος της. Στη διαδρομή προς τις Αλυκές, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός αποπειράθηκε να βιάσει την 27χρονη Πολωνή στο ερειπωμένο σπίτι όπου και τη δολοφόνησε. Η κάμερα παρακείμενης οικίας όπου έμενε με τον Πακιστανό συγκάτοικό του, τον καταγραφεί (12/06- 23:45) να επιστρέφει μόνος του.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης από το Μπαγκλαντές φέρεται να στραγγάλισε, την Πολωνή ξενοδοχοϋπαλληλο την τοποθέτησε σε σακούλες και την έσυρε μέχρι το σημείο που εντοπίσθηκε μισοθαμενη στο χώμα, τα ξημερώματα της Τρίτης (13/06).  Ο ίδιος  επέστρεψε στο σπίτι του (13/06-04.45), ιερωμένος με λάσπες και χόρτα.

Το νεκρό σώμα τής 27χρονης Αναστάζια εντοπίσθηκε τέσσερις ημέρες μετά (16/06) κατά τις αναζητήσεις που ήταν σε εξέλιξη από εθελόντρια του ΠΣ στην Κώ.