Κορυδαλλού: Γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, τον ακολούθησε στο πατρικό του και τον κατήγγειλε για βιασμό

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορυδαλλού, μετά από καταγγελία συνέλαβαν το ερωτικό σύντροφό της για βιασμό και εκείνος την αντιμήνυσε για εκβιασμό και επίθεση βίας,  μπροστά στη μητέρα του

Στα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, είχε γνωρίσει τον 50χρονο και κατέληξαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου -όπως ισχυρίζεται η γυναίκα- της όρμησε και επιχείρησε να τη βιάσει, όμως εκείνη αντιστάθηκε. Για άγνωστο λόγο, η γυναίκα δεν καταγγέλλει το συμβάν στις Αρχές, και τον ακολούθησε στον Κορυδαλλό όπου διαμένει με την μητέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 35χρονη από τη Θεσσαλονίκη, ο 50χρονος την είχε θέσει υπό κράτηση παρά τη θέλησή της (03- 05/11) και τη βίαζε κατά φύση με χρήση προφυλακτικού. Όπως ισχυρίζεται, όταν του ζητούσε να σταματήσει της έλεγε «μου αρέσει να με ικετεύεις!». Η γυναίκα κατέφυγε (06/11) στο ΤΑ Κορυδαλλού όπου και κατήγγειλε τον 50χρονο, ο οποίος συνελήφθη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

«Ζητούσε χρήματα, με έδειρε και με έβρισε μπροστά στη μητέρα μου»

Ωστόσο και ο 50χρονος υπέβαλλε μήνυση εναντίον της 35χρονης, καθώς όπως ανέφερε στην απολογία του, του ζητούσε εκβιαστικά χρήματα και όταν δεν της τα έδωσε του επιτέθηκε μπροστά στη μητέρα του, απευθύνοντάς του ύβρεις .

Το ζευγάρι συνελήφθη, ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα η 35χρονη αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο 50χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.