ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Σε οικογενειακές διαφορές, αποδίδονται τα κίνητρα του εγκλήματος.

Οικονονομικές διαφορές προσδιορίζουν ως κίνητρο  οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, στη διπλή δολοφονία ζευγαριού στον Κορυδαλλό.

image

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα θύματα, ο 55χρονος  και η 57χρονη σύζυγός του, διέμεναν στο διώροφο οικογενειακό οίκημα, ενώ στο ισόγειό της διέμενε ο 63χρονος αδερφός της 57άχρονης, συνταξιούχος ναυτικός.
Έντονη χαρακτηρίζουν την σχέση των μελών της οικογένειας οι γείτονες, οι οποίοι άκουγαν τους καβγάδες των κουνιάδων και των δύο αδελφών. Το πρωί (10/02-08:30) ύστερα από έντονο καυγά, γείτονες κατέθεσαν ότι αναγνώρισαν τον 63χρονο αδερφό της γυναίκας να διαφεύγει με όχημα, τον αριθμό κυκλοφορίας του οποίοι έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.
Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης- πιθανόν από τον 55χρονο ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός- ο οποίος ενημέρωσε ότι είχε δεχθεί δεχθεί πυρά και ήταν χρειαζόταν βοήθεια, αναφέροντας και τη διεύθυνση του διώροφο οικήματος στον Κορυδαλλό.
image

Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης εντόπισε νεκρό τον 55χρονο στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας και σε μικρή απόσταση, μέσα στο οίκημα, την 57χρονη σύζυγό του. Και τα δύο θύματα έφεραν τραύμα από πυροβόλο όπλο.
Ως ύποπτος του διπλού εγκλήματος αναζητείται ο αδερφός της γυναίκας, ο οποίος διαφεύγει.
Αστυνομικοί εκφράζουν την ανησυχία τους για τη ζωή του 63χρονου υπόπτου στην περίπτωση που δεν αποφασίσει να εμφανιστεί, ενω το μεσημέρι (10/02) βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητό του, στην Λ. Θηβών στη Νίκαια.
Στο χώρο του εγκλήματος, εχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σε ιχνιλασία του χώρου, προς εξερεύνηση και περισυλλογή των ευρημάτων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport