Κορυδαλλος: Πρώην κρατούμενος επιχείρησε να περάσει 1,5kg ναρκωτικά στη Φυλακή και συνελήφθη στο θυρωρείο

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρουράς

Πρώην κρατούμενος επιχείρησε (21/10) να περάσει στις Φυλακές Κορυδαλλού μεγάλη ποσότητας ναρκωτικών.  Ο πρώην κρατούμενος για κλοπές και ναρκωτικά, εμφανίστηκε στο Θυρωρείο του Κορυδαλλού και δήλωσε στους Εξωτερικούς Φρουρούς, ότι επιθυμούσε μετάβαση στην Κοινωνική Υπηρεσία του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, για να παραλάβει αντίγραφο του αποφυλακιστηρίου του .
Κατά τον έλεγχο επιμελώς κρυμμένες και στερεωμένες στη ζώνη του παντελονιού του, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών με 1105 γραμμάρια χασίς και 412 γραμμάρια ηρωίνης, τις οποίες επιχείρησε να περάσει στον εσωτερικό χώρο του Κορυδαλλού.

Η νέα αυτή επιτυχία των υπαλλήλων της Εξωτερικής Φρουράς του Κορυδαλλού, έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων, που περίτρανα αναδεικνύουν τον υψηλό επαγγελματισμό και την υπηρεσιακή επάρκεια τους, σε πείσμα όσων θέλουν για διάφορους λόγους να χαλκέψουν την εικόνα τους.
Παρά τα χρονίζοντα προβλήματα και τις καθημερινές αντιξοότητες που οφείλονται κυρίως στην τεράστια έλλειψη προσωπικού και κατάλληλων υποδομών, οι συνάδελφοί μας, με περίσσεια φιλότιμου, επαγγελματισμού και ευσυνειδησίας, παρέχουν στο κοινωνικό σύνολο πολύτιμες υπηρεσίες επ ‘αγαθώ της ασφάλειας και της ομαλότητας εντός των Καταστημάτων Κράτησης. Συνάδελφοι, συγχαρητήρια“, αναφέρει για τους συναδέλφους του, ο Γιώργος Κότσικας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστημάτων Κράτησης.