Κορυδαλλός : Επεισόδια έξω από εκκλησία- Συγκεντρωμένοι απαίτησαν περιφορά του Επιτάφιου (video)

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 18 προσαγωγές -εκ των οποίων 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις- το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ομάδα περίπου 70 ατόμων Ρομά και παλαιοημερολογίτες στην πλειοψηφία τους, ενώ ανάμεσα τους ο τέως Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος με τρία ακόμα άτομα, συγκεντρώθηκαν εξωτερικά του ΙΝ Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό, απαίτησε να γίνει η περιφορά του Επιταφίου . Στην περιοχή λόγω της έντασης που επικρατούσε, είχε αναπτυχθεί Αστυνομική δύναμη.

Ακολούθησαν μικρής έκτασης επεισόδια και έντονοι διαπληκτισμοί με την Αστυνομία να προχωράει σε 18 προσαγωγές.  Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος προχώρησε σε αναρτήσεις βίντεο στο λογαριασμό του.

https://twitter.com/ipanagiotaros/status/1251195464277508104?s=19

 

Από την Αστυνομία 18άτομα προσήχθησαν ενώ 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις καθώς αναζητείται ο τέως Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου . Σε βάρος τους, έχει σχηματισθεί δικογραφία, για παραβίαση των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή του Κορυδαλλού, ενώ τέσσερις  εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση και ένας συμπληρωματικά, για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού. Οι συλληφθέντες, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.