Κορυδαλλός: “Αδέσποτα πυρά” τραυμάτισαν δυο γυναίκες ενω έπιαναν καφέ

Το δράστη ένοπλης επίθεσης και το τραυματισμό δύο γυναικών από «αδέσποτες» βολίδες όπλου  στην περιοχη του Κορυδαλλού, αναζητούν οι Αρχές.

Με χρονική απόκλιση περίπου μιας ώρας, διακομίσθησαν στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, δύο γυναίκες με τραύματα από βομβίδες όπλου και υποβλήθηκαν σε επέμβαση. Οι δύο γυναίκες διαφορετικής ηλικίας, άγνωστες μεταξύ τους, είχαν καθίσει με τις παρέες τους, σε διαφορετικές καφετέριες σε απόσταση σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά, στην ίδια περιοχή, ρου Κορυδαλλού.

Θαμώνας σε καφετέρια της πλατείας Ελευθερίου Βενιζέλου στον Κορυδαλλό, τον πρώτο θύμα, (04/06-21.30) ένιωσε ελαφρύ κάψιμο στο γόνατο να άρχισε να αιμορραγεί. Άμεσα διακομιστή στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το βολίδα όπλου των εννέα χιλιοστών.

Άμεσα το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη προς διευκρίνηση των συνθηκών τραυματισμού της γυναίκας.

Με μικρή χρονική απόκλιση στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και δευτερη γυναίκα, νεαρής ηλικίας, θαμώνας καφετέριας στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, με αιμορραγία στο ύψος του μηρού. Νωρίτερα οπως ανέφερε στην παρέα της, αισθάνθηκε έντονη ενόχληση (καψιμο). Άμεσα υποβλήθηκε σε επέμβαση με τους γιατρούς στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο να αφαιρούν βολίδα όπλου ίδιου διαμετρήματος.

Προανάκριση για την εξακρίβωση συνθηκών τραυματισμού των δυο γυναικών, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής.