Κορωπι: Ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ- Συνελήφθη ο δράστης

Ένοπλος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα κατά την είσοδο των υπαλλήλων υπάλληλοι, αφού τους έδεσε και απειλούσε τον έναν ζήτησε να του ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο

Ληστεία με ομηρία εξελίχθηκε (09/12-07.15) στο παράρτημα των ΕΛ.ΤΑ Κορωπίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο δράστης αφότου ακινητοποίησε με δεματικά (tire up) τις δύο γυναίκες υπαλλήλους, υπό την απειλή όπλου εξανάγκασε μια εξ αυτών να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Στο διάστημα που ακολούθησε η συνάδελφό της, η οποία κατάφερε να λυθεί ειδοποίησε με το κινητό της την Αστυνομία.

Πλήρωμα της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο χώρο και ζήτησαν από τον δράστη να παραδοθεί. Στη παρουσία των Αστυνομικών ο ένοπλος με το όπλο που έφερε στην κατοχή του απείλησε τη ν υπάλληλο που είχε θέσει σε ομηρεία και ειδοποίησε τις Αρχές ενώ αξίωνε από τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν ώστε να διαφύγει.

Τα πλήρωματα της ΕΛ.ΑΣ. επέτρεψαν στο δράστη να βγει από το παράρτημα των ΕΛ.ΤΑ, ύστερα από καταδίωξη,  εντοπίσθηκε σε κτήριο υπό κατασκευή, τον ακινητοποίησαν και τον δέσμευσαν με χειροπέδες.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, ο δράστης ταυτοποιήθηκε σε 51χρονο ο οποίος είχε λάβει υφ’ όρων απόλυση από τις Φυλακές έγκλειστος για ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.