Κορωπί: Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο μετά από επιχείρηση

Οι δύο Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συμμετείχαν σε επιχείρηση στην εξάρθρωση σπείρας ναρκεμπόρων στα Νότια Προάστια και επέστρεφαν στην Υπηρεσία τους

Στο 401ΓΣΝ με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται 30άχρονη αστυνομικός, μετά από τροχαίο ατύχημα (03/12-05.30), όταν διερχόμενο όχημα με γυναίκα οδηγό διεμβόλισε το υπηρεσιακό δίκυκλο στο οποίο επέβαινε με συνάδελφό της, στη Λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, φέρεται προανακριτικά γυναίκα οδηγός οχήματος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος όταν αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, και διεμβόλισε το δίκυκλο με τις συμβατικές πινακίδες το οποίο είχε αναπτυχθεί σε περίμετρο στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της ΔΑΑ, σε αποτροπή διαφυγής των υπόπτων.
Η αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Βούλας, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο Αστυνομικός οδηγός της μοτοσικλέτας, φέρεται να έχασε ένα δάχτυλο του χεριού του, και παραμένει σε νοσηλεία εκτός κινδύνου ζωής, ενώ σε νοσηλεία βρίσκεται και η υπαίτια οδηγός του οχήματος .

Για το Τροχαίο διενεργείται πρόκριση. Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, σε περιοχή του Κορωπίου, διεξήχθη κανονικά κατά την οποία συνελήφθησαν έξι Αλβανοί, και μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν ένα κιλό κοκαΐνης και δενδρύλλια κάνναβη.