Κόρινθος: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Επειτα από το επεισόδιο με άνδρα των αστυνομικών δυνάμεων κατά την διάρκεια του αγώνα της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ, συνελήφθη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.

image

Με την κατηγορία της αντίσταση κατά της αρχής, συνελήφθη και οδηγηθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου, ο Αλέξης Κούγιας.
Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, Αλέξης Κούγιας, και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, διαμαρτυρήθηκαν προς τους διαιτητές, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τους αποδοκιμάζουν. Σε έξαλλη κατάσταση, ο Αλέξης Κούγιας είχε αρχικά έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με αστυνομικό, με τον οποίο εν συνεχεία πιάστηκε στα χέρια, εν κατέληξε  να κατέβει από την κερκίδα, με σκισμένη μπλούζα.
Η ένταση προκάλεσε αναστάτωση στην εξέδρα και προσωρινή διακοπή του ματς. Οπαδοί της ΑΕΚ απέρριψαν αντικείμενα και επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της συνοδείας του Αλέξη Κούγια, και έλαβε διαστάσεις.
Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, που επιχείρησε αρχικά να απωθήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ και στη συνέχεια έγινε χρήση χημικών. Η ένταση εκτονώθηκε έπειτα και το παιχνίδι, που είχε προσωρινά διακοπεί από τον διαιτητή, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport