Κολωνός: Ένοπλος εισέβαλε σε φούρνο, αφαίρεσε την ταμιακή και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη

Ληστεία με σοβαρά τραυματία από πυρά του ενοπλου δράστη, σε βάρος του ιδιοκτήτη φούρνου στον Κολωνό και το δράστη να έχει συλληφθεί και εξετάζεται

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο Αλβανός ιδιοκτήτης φούρνου στον Κολωνό ο οποίος δέχθηκε πυρά από Γεωργιανό δράστη ένοπλης ληστείας μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί επί της Βορείου Ηπείρου 55 στον Κολωνό.

Ένοπλος ο Γεωργιανός δράστης εισέβαλλε (08/08-08.00) στο αρτοποιείο και διέφυγε με την ταμειακή μηχανή. Ο Αλβανός ιδιοκτήτης τον ακολούθησε και ο ληστής τον πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.
Οι Αστυνομικοί την ‘Αμεσης Δράσης που ενημερώθηκαν από κατοίκους της περιοχής, εντόπισαν το δράστη στην πλατεία Αττικής, ενώ είχε ακόμα στην κατοχή του την ταμειακή μηχανή και το περίστροφο.
Μόλις ο Γεωργιανός είδε τους αστυνομικούς απέρριψε την ταμειακή μηχανή και επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Ο ίδιος αρνείται να δώσει τα στοιχεία του, και αναμένεται ταυτοποίησή του. Ο τραυματίας ιδιοκτήτης του φούρνου διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.