Κολωνάκι: Έκλεψε την τσάντα της και ψάχνει CD με ιατρική εξέταση και την επαγγελματική της ατζέντα

Ο δράστης εμφανίστηκε ως θαμώνας και αφαίρεσε την τσάντα της.  Τον εντόπισαν στις κάμερες του καταστήματος

Βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/09)σε γνωστό μαγαζί εστίασης της Λουκιανού στο Κολωνάκι . Γυρισμένη πλάτη σε τραπέζι και διερχόμενος εκμεταλλεύτηκε το συνωστισμό κάθισε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο διπλανό τραπέζι και όταν αναζήτησε την τσάντα της καθώς ηταν κρεμασμένη στην πλάτη της καρέκλας της, διαπίστωσε την κλοπή.

Από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης εντόπισαν τον “περαστικό” και δήλωσε την κλοπή της τσάντας.

Η γυναίκα θύμα της κλοπής ωστόσο αναζητά CD με ιατρικές επισκέψεις που ειχε μαζί της καθως και την επαγγελματική της ατζέντα, και απευθύνει έκκληση σε περιοίκους της περιοχής Κολωνακίου σε περίπτωση που τα εντοπίσουν να τα παραδόσουν .

“ΣΟΣ προς φίλους κατοίκους του Κολωνακίου:
Πριν μια ώρα μου έκλεψαν την τσάντα στο Brunello στην Λουκιανού στο Κολωνάκι. Ο δράστης είναι ο τύπος στη φωτό, τον βρήκαμε απο τις κάμερες. Είχα μέσα πορτοφολι, μετρητά, κάρτες, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, κλειδιά αυτοκινήτου αντικατάστασης απο το συνεργείο, γυαλιά ηλίου και, το χειρότερο, την αρζέντα της δουλειάς μου με όλα τα ραντεβού των επόμενων δυο μηνών και ενα cd με ιατρικές εξετάσεις. Παρακαλώ, εαν μένετε στην περιοχή και δείτε τον τύπο ή μια δερμάτινη τσάντα πλάτης με μεταλλικά straps πεταμένη σε κάποια γωνία αύριο το πρωί, ενημερώστε με. Έψαξα όλους τους κάδους σκουπιδιών όμως πρέπει μόλις να είχε περάσει το σκουπιδιάρικο και ήταν άδειοι οι περισσότεροι…
Εδω είμαι με την πλάτη γυρισμένη και η τσάντα κρεμόταν βλακωδώς στην πλάτη της καρέκλας μου.”