Κολωνάκι: Διασωλήνωση για το Μανώλη Μαυρομμάτη και την ηθοποιό Ρένα Βενιέρη- Νοσηλεύονται στο «Γεώργιος Γεννηματάς»

Σε διασωλήνωση προχώρησαν οι γιατροί του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή καθώς επίσης στην ηθοποιό σύζυγός του, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ιατρικό ανακοινωθέν, οι γιατροί του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» προχώρησαν στη διασωλήνωση του Μανώλη Μαυρομμάτη το βράδυ της Κυριακής (18/02) ενώ την ίδια απόφαση είχαν λάβει νωρίτερα και για τη σύζυγό του Ρένα Βενιέρη. Το ζευγάρι, είχε απεγκλωβιστεί από τη Πυροσβεστική όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε, στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι .

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr  κατά την αυτοψία στο χώρο η εκδήλωση της φωτιάς αποδίδεται σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε αναμμένη ηλεκτρική κουζίνα. Η φωτιά επεκτάθηκε χωρίς το ζευγάρι να την αντιληφθεί καθώς εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» η κατάσταση της υγείας του ζευγαριού κρίνεται σοβαρή, καθώς φέρουν εγκαύματα στο σώμα, ενώ η 81χρονη Ρένα Βενιέρη, αντιμετωπίζει και αναπνευστικό έγκαυμα.