Κολωνάκι: Αντιεξουσιαστές βανδαλίζουν και προπηλάκισαν πολίτες σε εφόρμηση απο τα Εξάρχεια

Καταδρομική εφόρμηση αντιεξουσιαστών από την περιοχή των Εξαρχείων στο Κολωνάκι. Έχουν προκαλέσει φθορές και βανδαλισμούς.

upl5a6b6fc6e442e

Στα γραφεία της εφημερίδας “Ελεύθερος Κοσμος” στην οδό Πινδάρου, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέβηκαν στο 2ο όροφο και προκάλεσαν βανδαλισμούς ενώ έσπασαν τζαμαρίες του οικήματος στο οποίο στεγάζεται ο εκδοτικός οίκος.

Στη συνεχεια τα ατομα του “χώρου” με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες απο τη Νεάπολη Εξαρχείων κινήθηκαν (26/01-16.45) προς το Κολωνάκι προκαλώντας φθορές.

upl5a6b6fe3b6834

Η ομάδα των περίπου 30 κουκουλοφόρων με ρόπαλα στα χεριά  βανδάλισαν σταθμευμένο διπλωματικό όχημα- σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών- και διέφυγαν απο την οδό Σούτσου, ενώ καταστηματάρχες κατέβαζαν τα ρολά των επιχειρήσεών τους, για να αποφύγουν ενδεχόμενο εισβολής.

Οι αντιεξουσιαστές στην καταδρομική τους εφόρμηση απέρριψαν τρικάκια με σύνθημα “Αλληλεγγύη στη κατάληψη Libertatia” και «Antifa σημαίνει επίθεση».

Με τελική κατάληξη το κτήριο της Νομικής οι αντιεξουστες με καδρόνια έχουν παραταχθεί στη Σίνα, ενώ διακριτική η επιτήρηση από πληρώματα της ΕΛΑΣ.