Κολωνάκι: “Ακάλεστοι” ..στο σπίτι του Κοντονή, ο Ρουβίκωνας

“Περιοδεία” στο Κολωνάκι για τους .. Ρουβίκωνες. Αιφνιδίασαν  (ξανά) την ΕΛΑΣ και βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Υπουργού Δικαιοσύνης με αφορμή την εκδίκαση ποινικός υπόθεσης για συμμετοχή σε ληστείες του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη, στο Εφετείο.

Οργανωμένη ομάδα περίπου 30 ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και μέλη της αναρχικής συλλογικοτητας Ρουβίκωνας (15/12-23.20) κινήθηκαν στο Κολωνάκι και αιφνιδίασαν τη στατική φύλαξη της ΕΛΑΣ έξω από το σπίτι του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, απέρριψαν “τρικακια” και φώναξαν συνθήματα

Η.. «παρέμβαση» έγινε σε συμπαράσταση του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη ο οποίος δικάζεται (16/12) στο Εφετείο Αθηνών κατηγορούμενος για επτά ληστείες ως μέλος των “ληστών με τα μαύρα”

Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης, το οποίο φέρει την υπογραφή του Ρουβίκωνα, και αναρτήθηκε σχεδόν 20λεπτά μετά από την καταδρομική επιδρομή των αυτοπροσδιοριζόμενων ατόμων στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αναφέρουν, μεταξύ αλλων:
Ας το έχουν υπόψιν τους αυτό, οι άνθρωποι του κράτους είτε δεξιού είτε αριστερού κάθε φορά που νομίζουν ότι “παίζουν μπάλα μόνοι τους”. Δεν παίζουν μόνοι τους»..

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης, υπάρχει και εκτενής αναφορά στο “φαρμακοχέρη” της 17Ν κατάδικο τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα, στον οποίο δηλώνουν “αλληλέγγυοι” και καταγγέλλουν απαγόρευση που του επιβλήθηκε να “παρεμβει” τηλεφωνικά σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές  (14/12) στη Νομική.