Κολιάτσου: Σε “τυχαία” καταδίωξη εντόπισαν το κλεμμένο Porsche Cayenne και παράνομο συνεργείο με κλεμμένα

Την κλεμμένη Porsche, αναζητούσε η Άμεση Δράση, ωστόσο η τυχαία καταδίωξη αποκάλυψε στεγασμένο χώρο με κλεμμένα και διαλυμένα ανταλλακτικά από πολυτελή αυτοκίνητη και μεγάλου κυβισμού δίκυκλα

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/02), το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, έλαβε ενημέρωση από ασφαλιστική εταιρεία για την κίνηση στην περιοχή των Πατησίων, του μάυρου Porsche Cayenne με εγκατεστημένο σύστημα GPS. 

Για το πολυτελές τζιπ είχε δηλωθεί κλοπή (21/02) στο ΤΑ Περιστερίου

Πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά της Άμεση Δράσης, αναζήτησαν στο γεωγραφικό τετράγωνο που έδινε στίγμα το GpS του πολυτελούς αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να το εντοπίσουν. Κατά τις αναζητήσεις τους οι Αστυνομικοί μεταξύ άλλων ζήτησαν από έναν εύσωμο ξανθό αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος δήλωσε φύλακας χώρου στάθμευσης στην Πατησίων, πληροφορίες στο ενδεχόμενο να είχε  δει το πολυτελές αυτοκίνητο να σταθμεύει στο στεγασμένο χώρο, λαμβάνοντας αρνητική απόκριση. Ενώ τα πληρώματα αποχώρησαν ο άνδρας έσπευσε τρέχοντας να απομακρυνθεί.

Στην περιοχή είχαν υπηρεσία η Ο.Α.Μ.Α Αθηνών. Αστυνομικός της ομάδας, είδε αιφνιδιαστικά έναν εύσωμο άνδρα με τσαντάκι μέσης, να τρέχει στην Πατησίων να στρίβει προς Κύθνου με κατεύθυνση την οδό Δροσοπούλου και οι “Πανθηρες” τον ακολουθούν σε πεζή καταδίωξη, για περίπου ένα χιλιόμετρο. Ο ύποπτος άνδρας, τρέχοντας υπερπήδησε περίφραξη και βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, με τους “Πάνθηρες” κι έναν από τους ΔΙ.ΑΣ να ακολουθούν και ύστερα από αναζητήσεις, τον εντόπισαν κρυμμένο σε υπόγειο πολυκατοικίας.

Στο σημείο ενισχύσεις από ΔΙ.ΑΣ, περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι “Πάνθηρες”, εντόπισαν στο στεγασμένο χώρο το κλεμμένο μάυρο Porsche Cayenne το οποίο αναζητούσαν καθώς και ένα διαλυμένο σε ανταλλακτικά μηχανάκι BMW GS, χωρίς αριθμό πλαισίου και πινακίδες καθώς επίσης ανταλλακτικά οχημάτων και εργαλεία . 

Το τσαντάκι μέσης που κατείχε ο αλλοδαπός, το είχε απορρίψει κατά την καταδίωξη

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, τατροποιήθηκε στα στοιχεια 46άχρονου Μολδαβού. Με κατηγορίες για απείθεια, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος συνελήφθη και σχηματίσθηκε δικογραφία από το ΤΑ Πατησίων ενώ παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

________________________

* Νάντια Αλεξίου, Espresso