Κόλαφος για τον Ολυμπιακό η Έκθεση της Αστυνομίας!

Κόλαφο για τον Ολυμπιακό αποτελεί η επίσημη Έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του ημιτελικού με την ΑΕΚ και πλέον αναμένεται να του επιβληθεί βαρύτατη ποινή!

Σοκαριστική είναι η επίσημη Έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του χθεσινού ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (1-2), με την Αστυνομία να καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση αγνώστων χωρίς διαπίστευση ή διακριτικά σε ποδοσφαιριστές και ανθρώπους της ΑΕΚ, «ντου» με χέρια και πόδια 40 (!) ατόμων με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού και τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!

Η αποκλειστική ευθύνη για το θλιβερό αυτό περιστατικό που ντροπιάζει για μια ακόμη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο βαραίνει απόλυτα την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς όπως αποδεικνύεται από τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων αστυνομικών, σε χώρο ευθύνης της είχαν εισβάλλει άγνωστα άτομα, χωρίς διαπιστεύσεις ή λόγο παρουσίας σε εκείνο το σημείο, απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των ανθρώπων της αποστολής της ΑΕΚ. Πρόσφατες μάλιστα είναι οι καταγγελίες των διοικούντων την ΠΑΕ Πλατανιάς για επίθεση και «ζούγκλα» του Καραϊσκάκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι πλέον αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινές, οι οποίες μπορούν να φτάσουν ακόμη και στο ενδεχόμενο της αφαίρεσης βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και θα εξαρτηθούν από τρία πράγματα: το φύλλο αγώνα, στο οποίο ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου αναφέρει σαφώς ότι ο ίδιος και οι βοηθοί του προπηλακίστηκαν από αγνώστους χωρίς διακριτικά μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου, την Έκθεση των παρατηρητή του ημιτελικού, η οποία αναμένεται, και βεβαίως την Έκθεση – κόλαφο της Αστυνομίας, την οποία αποκαλύπτει το SDNA, με πιθανό ενδεχόμενο να υπάρξει και συμπληρωματική με επιπλέον στοιχεία.

Η επίσημη Έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας για το συμβάν, όπως την αποκαλύπτει το SDNA

Επίθεση αγνώστων δραστών σε βάρος αστυνομικών της Υ.Μ.Ε.Τ. που βρίσκονταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου  μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ε.Κ.»

Τραυματισμός 4 Αστυνομικών.

Υ.Α.Β.Α.Χ. Μετά την λήξη αγώνα ποδοσφαίρου για τον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ.» που διεξήχθη την 19:30 ώρα της 13-04-2017 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ οι αποστολές των ομάδων είχαν περάσει την φυσούνα και κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, δέκα (10) περίπου άτομα, οι περισσότεροι χωρίς να φέρουν κάποια διαπίστευση ή διακριτικά κάποιας ομάδας, κινήθηκαν απειλητικά προς παίκτες της ομάδας της Α.Ε.Κ. και μέλη της αποστολής της.

Τότε επενέβη η Α.. διμοιρία της Υ.ΜΕ.Τ, και αρχικά απώθησε τα άτομα. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε και στο σημείο προσέγγισαν περίπου σαράντα (40) άτομα, κάποιοι εκ των οποίων έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν απρόκλητα με τα χέρια και τα πόδια σε βάρος των αστυνομικών της διμοιρίας Α.. Υ.ΜΕ.Τ. ενώ στο σημείο προσήλθε για ενίσχυση και η Α.. διμοιρία της Υ.ΜΕ.Τ, με την παρέμβαση της οποίας αποκλιμακώθηκε η ένταση.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν οι:
Α)Αστ/κας, γεν.1988 (κάκωση δεξιού ώμου)
Β)Αρχ/κας, γεν.1990 (κάκωση αριστερού ζυγωματικού και αριστερής ωμοπλάτης)
Γ)Αρχ/κας, γεν.1986 (κάκωση πήχη αριστερού χεριού)
Δ)Αστ/κας, γεν.1993 (κάκωση πήχη δεξιού χεριού)
Ανωτέρω αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακό όχημα στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. για την παροχή πρώτων βοηθειών.

__________

* sdna.gr