“Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Σχολές Κομοτηνής και Διδυμότειχου, ώστε όλοι οι νέοι Συνοριοφύλακες να υποβληθούν σε Rapid Test”

Ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για Rapid Test στους νέους Συνοριοφύλακες κατά την είσοδό τους στις Σχολές Κομοτηνής και Διδυμότειχου

«Η ΠΟΣΥΦΥ από της προκηρύξεως πλήρωσης θέσεων Συνοριακών Φυλάκων σε Έβρο και νησιά, από την πρώτη στιγμή, ζήτησε από την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και να παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ομαλή και ασφαλή διαμονή των σπουδαστών Συνοριακών Φυλάκων στις Σχολές. Ο στόχος ήταν η ασφάλεια των συναδέλφων και η μη εξάπλωση στη χώρα μας της πανδημίας covid 19.

Ενημερώνουμε λοιπόν και τους καινούργιους σπουδαστές Συνοριακούς Φύλακες ότι μετά από παρέμβαση εκ νέου της ΠΟΣΥΦΥ, θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Σχολές Κομοτηνής και Διδυμότειχου, έτσι ώστε όλοι οι νέοι Συνάδελφοι να υποβληθούν σε Rapid Test κατά την άφιξη τους, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Το ενδιαφέρον της ΠΟΣΥΦΥ για τους Συνοριακούς φύλακες, είναι δεδομένο- είτε είναι μέλη της είτε όχι – τα θεωρεί όλα παιδιά της και θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε βήμα τους», τόνισε χαρακτηριστικά σε ενημέρωση που παρείχε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Αττικής, Θωμάς Μπόζιαρης.