Το κλεμμένα Smart και η απόπειρα κλοπής πινακίδων του τέως Υπουργού

Η παρατηρητικότητα σκοπού του τέως Υπουργού, απέτρεψε τους δράστες τα κίνητρα των οποίων εξετάζονται από την Ειδική Υπηρεσία της ΕΛΑΣ

Ξημερώματα Παρασκευής (31/03- 04.25) και στο στενό της Δόξα Πατρή στα Εξάρχεια η κίνηση είναι περιορισμένη.

Το όχημα του τέως Υπουργού βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του nantiaReport, σταθμευμένο σε μικρή απόσταση από την είσοδο της οικίας με το σκοπό να έχει στην εποπτεία του, το μαυρο μικρό αυτοκίνητο. Η κίνηση δύο ατόμων ωστόσο προκαλεί την προσοχή του.

Οι δύο άνδρες νεαρής ηλικίας όπως ανέφερε ο σκοπός, αφήχθησαν στο σημείο με ένα πανομοιότυπο όχημα. Με γρήγορες κινήσεις κινήθηκαν μπροστά και πίσω από το όχημα στο σημείο που προσαρμόζονται οι πινακίδες. Στην κινητοποίηση του σκοπού οι δύο δράστες εγκατέλειψαντο όχημά τους και διέφυγαν πεζή. Όπως ο σκοπός ανέφερε πρόθεση τω  δύο ανδρών (κατ’ εκτίμηση) ήταν ν αφαιρέσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του τέως Υπουργού ενδεχομένως και για να τις προσαρμόσουν στο “δικό τους ” (κλεμμένο) όχημα.

Κατα την εξακρίβωση στοιχειώνει του οχήματος, προεκυψε οτι απασχολεί ως κλεμμένο (27/03) το Α’ ΤΑ Περιστερίου. Στο χώρο κλήθηκε κλιμάκιο του ΥΕΕΜ χωρίς να προκύψει απειλή.

Ωστόσο για το περιστατικό ενημερώθηκαν τόσο η Υπηρεσία Ασφάλειας Επίσημων καθώς και η Αντιτρομοκρατική.