Κινετα: Εγκλωβισμένοι και τραυματίες στην καραμπόλα Εκτροπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού (ΦΩΤΟ)

Τραυματιες και εκτροπη της κυκλοφορία ύψος της Κινέτας, λόγω σοβαρού τροχαίου.

image

Τραυματίες και εγκλωβισμένοι σύμφωνα με τις αναφορές της Τροχαίας, ανασύρθηκαν από την καραμπόλα οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορινθου στο ύψος της Κινέτας.
image

Δύο νεκροί και δυο ακόμα σοβαρά τραυματία, είναι ο τραγικός απολογισμός του θανατηφόρο τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορινθου στο ύψος της Κινέτας

image

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν 25Πυροσβεστες με οχτώ οχήματα- το διασωστικό όχημα της ΠΥ Κορίνθου με το πλήρωμα να επιχειρεί διάσωση των εγκλωβισμένων, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, και πυροσβεστικά οχήματα απο τα Μέγαρα
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία.

image

image

Ο οδηγός νταλίκας (04/05-19.10) με κατευθυνση στο ρεύμα προς Καλαμάτα έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να «διπλώσει». Στη συνεχεια συγκρουστηκε διαδοχικά με δύο νταλίκες που ακολουθούσαν την ίδια κατεύθυνση. Ένα από τα βαρέων τύπου οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας παρασύροντας αντιθέτως κινούμενα οχήματα.

image

image

Η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα και εκτρεπει την κυκλοφορία των οχημάτων απο τα δυο ρεύματα της Εθνικής Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας, στην παλαιά Εθνική Οδό μέσω του κόμβου Επιδαύρου.