Κιλκίς: Νεκρός Γεωργιανος διαρρήκτης μέσα σε στάβλο – Τον πυροβόλησε ο ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας

Τρεις διαρρηκτες με κίνητρο την κλοπή εισέβαλλαν σε κτηνοτροφική μονάδα στο Κιλκίς και ο ιδιοκτήτη της επιχείρησης πυροβόλησε για να προστατεύσει την περιουσια του

Οι τέσσερις δράστες- δυο ενήλικες άνδρες και δύο ανήλικοι- επιβαίνοντας σε όχημα πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα (20/05-23.00) καθώς θεωρούσαν οτι ο κτηνοτρόφος εχει κρυμμένα χρήματα και επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα στο στάβλο στις Μουριές Κιλκίς με σκοπό την κλοπή υλικών.

Ο 54χρονο ιδιοκτήτη που τους αντιλήφθηκε πυροβόλησε με λειόκανη κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 45χρονου Γεωργιανού.

Οι τρεις συνεργοί του Γεωργιανού (έναν 38χρονο φίλο του, τον 15χρονο γιο του φίλου του και τον 16χρονο φίλο του γιου του) τον επιβίβασαν στο όχημά τους και τον πήραν μαζί τους ενω κατέληξε στο αυτοκίνητο τους. Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας, ενω το όπλο του κτηνοτρόφου κατασχέθηκε.

Όπως προέκυψε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του Γεωργιανού, έφερε βαρύ ποινικό μητρώο, που είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο χρόνια.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κιλκίς.