Κηφισός: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες– Αυτοκίνητο απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Λόγω του τροχαίου και μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος στο ρεύμα ανόδου, από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη η κυκλοφορία διεκόπη

(01/10-08.00) Η εθνικής οδός στο μήκος του Κηφισού από Πειραιά έως και την Πέτρου Ράλλη αποδόθηκε στην κυκλοφορία ωστόσο εντοπίζονται σοβαρά προβλήματα ανάσχεσης των τροχοφορων.

Σοβαρό τροχαίο (01/10-04:00) τα ξημερώματα στον Κηφισό, όταν οδηγός οχήματος με κατεύθυνση προς Πειραιά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στο ύψος της Πέτρου Ράλλη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνοντες.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το ανακριτικό της Τροχαίας, ο οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όταν έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει  και να εκτιναχθεί πάνω απο το διαχωριστικό, και να καταλήξει στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής Οδού,  στο ρεύμα προς Λαμία. Την στιγμή του οδικού ατυχήματος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δεν είχε κίνηση τροχοφόρων.

Οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο ενώ σοβαρη κρίνεται η κατάσταση τους ενός εκ των επιβαινόντων.

Λόγω του τροχαίου η εθνική οδός στο ρεύμα της ανόδου του Κηφισού από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη, έκλεισε για την κυκλοφορία με αποτέλεσμα.