Κηφισιά: Η ταυτότητα του δράστη των φονικών επιθέσεων σε βάρος των οδηγών ΤΑΞΙ

Στην ταυτοποίηση του δράστη των επιθέσεων με ανθρωποκτόνο πρόθεση σε βάρος αυτοκινητιστών στην περιοχή της Κηφισιάς, βρίσκονται οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Με προανακριτικά ευρήματα και πειστήρια απο το χώρο εγκλήματος- συμφωνα με Αστυνομικές πηγες του nantiareport.gr- Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τους επιστήμονες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας αναζητούν ταυτοποίηση του δράστη των φονικού επιθέσεων σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ στην Κηφισιά.

Μαρτυρίες οδηγών με παράλληλη αξιολόγηση υλικού από κάμερες ασφαλείας οι Αστυνομικοί αναζητούν το νεαρό δράστη των ένοπλων επιθέσεων στους δύο αυτοκινητιστών.

Προσαγωγές υπόπτων, στα χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά του δράστη όπως περιγράφεται από τον 32άχρονο αυτοκινητιστή, ο οποίος επέζησε της δολοφονικής επίθεσης, και αξιοποιήσιμο υλικό οπως προέκυψε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προσδιορίζουν τη μοναδική ταυτότητα του δράστη. Μενει ωστόσο τα στοιχεία του να ταυτοποιηθούν προσδιοριστικά ώστε να προχωρήσουν οι  Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής στη σύλληψη του.