Κηφισιά: Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού, και εγκατάλειψη αναζητά η Τροχαία

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Λ.Κηφισίας- από Μαρούσι προς Εκάλη-, αναζητά η Τροχαία. Το θύμα εξέπνευσε στο Νοσοκομείο.

Πληροφορίες για τον υπαίτιο οδηγό σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, ο οποίος εγκατέλειψε βαρύτητα τραυματία πεζό, τον οποίο παρέσυρε με το όχημά του, και κατέληξε στο Νοσοκομείο (19/02). Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 04:35, στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας και Αθηνάς, με κατεύθυνση από Μαρούσι προς Εκάλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, το όχημα  (πιθανών) μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος δεν έχουν εξακριβωθεί, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται πιθανόν για άστεγο άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών, 1.70μ ύψος,αδύνατος (περί τα 65 κιλά), μελαχρινός με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι. Κατα την παράσυρσή του, φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Έκκληση προς τους πολίτες απευθύνει η Τροχαία Κηφισίας, για όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα, στην απακάλυψη στοιχείων του οχήματος και του οδηγού, καθώς και στη διακρίβωση της ταυτότητας του θύματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στο τηλέφωνο 210-6256430.