Κηφισιά: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του και τη φίλη της έξω από σουπερ μαρκετ (φωτο & video)

Έγκλημα με δράστη Αστυνομικό και θύματα την τέως σύζυγο και φίλη της, έξω από σουπερ μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά

Ύστερα από αναζητήσεις, προσήχθη, εξετάστηκε και ομολόγησε στο ΤΑ Κηφισιάς,  35άχρονος Αρχιφύλακας της Τροχαίας, ως δράστης της διπλής δολοφονίας με θύματα τη σύζυγό του και φίλη της. Στο χώρο στάθμευσης σουπερ μαρκετ αλυσίδας επί της Αχαρνών και 1ης Μαϊου στην Κάτω Κηφισιά ενώ βρισκόταν σε λειτουργία και μέσα αρκετοί δημότες πραγματοποιούσαν αγορές, από το χώρο στάθμευσης (18/03-18.30)  όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μαρτυρίες, ακούστηκαν πυροβολισμοί και φωνές, με την αρχική εκτίμηση, ότι επρόκειτο για ληστεία.

Στο χώρο στάθμευσης τα πτώματα των δύο γυναικών και οι μαρτυρίες , αποκάλυψαν το διπλό έγκλημα. Όπως διακριβώθηκε, ο 35άχρονος Γ.Λ Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία  Τροχαίας της Βορειοανατολικής Αττικής- προσέγγισε τις δύο γυναίκες – εκ των οποίων η μία σύζυγός του- στο χώρο στάθμευσης της επιχείρησης . Είχαν βγει από το κατάστημα στο οποίο εργάζονται για διάλειμμα και λόγω κρύου είχαν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της συζύγου του, άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε κατ επανάληψη σε βάρος τους. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι γυναίκες σωριάστηκαν αιμόφυρτες, ενώ ο δράστης φέρεται να  απομακρύνθηκε. Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα περιπολικά και τα δίκυκλα σε αναζητήσεις.

Στο κέντρο της Κηφισιάς επί της Όθωνος και Αμαλίας στο κέντρο της Κηφισιάς, επικράτησε αναστάτωση, καθώς εντοπίσθηκε τζιπ στο οποίο επέβαινε ένα άτομο, να προσομοιάζει στις περιγραφές. Το όχημα ακινητοποιήθηκε και έγινε έλεγχος στον οδηγό ο οποίος και προσήχθη στο ΤΑ Κηφισιάς.

Από Αστυνομικές πηγές ως αιτίαση του διπλού εγκλήματος ο νεαρός Αστυνομικός πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών 5 και 8 ετών, φέρεται να απέδωσε σε οικογενειακά προβλήματα που είχε με την τέως σύζυγό του με την οποία ήταν σε διαδικασία δαιζευκτηρίου καθώς ήταν σε διάσταση τα τελευταία τρία χρόνια. Είχε ξεκινήσει διαδικασία επιμέλειας των δύο ανήλικων παιδιών τους , την οποία είχε κερδίσει η μητέρα τους. Μητέρα ενός 5άχρονου και η φίλη της τέως συζύγου του, η οποία κατέληξε στα τραύματά της.  Ο Υπαρχιφύλακας, φέρεται να κατά την εξέταση του να παραδέχθηκε την πράξη του και ομολόγησε τη διάπραξη της διπλής δολοφονίας.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.