Κιάτο: Ρομά διαρρήκτες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο 300κιλων με €12.0000

Εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία με δραστηριότητα στο χώρο των υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών με €12.000

Οι δράστες με διάρρηξη εισέβαλλαν στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Κιάτου και ερευνησαν όλους τους χώρους. Σε κρυψώνα, εντόπισαν και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε περί τις €12.000. Όπως διακριβώθηκε ότι δύο δράστες φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών, σε ένα λευκό αυτοκίνητο και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν για το όχημα, οτι αμηκεξνσε συμμορία Ρομά και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και σε άλλα περιστατικά.

Στην ίδια δυσάρεστη θέση να δηλώνει θύμα διάρρηξης και κλοπής, είχε βρεθεί προ ημερών γνωστός μπον βιβέρ των Αθηνών και επιχειρηματίας. Οι δράστες είχαν εισβάλλει στη διώροφη μεζονέτα που διατηρεί στο Πολύγωνο, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό καθώς προσπαθούσαν να εντοπίσουν κοσμήματα και χρήματα. Ο 30χρονος αθλητής Kick Boxing και επιχειρηματίας, διαπίστωσε τη διάρρηξη καθώς αντιλήφθηκε ότι έλειπαν μετρητά αλλά και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.