Κέρκυρα: Σύζυγος ηθοποιού, γαμπρός παλαιμάχου ποδοσφαιριστή, σε καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών

Σκόπευαν να διακινήσουν στις πιάτσες των τοξικομανών τις Αθήνας ποσότητες ναρκωτικών, τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Κέρκυρας. Μεταξύ των συλληφθέντων, ο 51άχρονος σύζυγος ηθοποιού πρώην πρωταθλήτρια δισκοβόλος, κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής και ομάδων της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Εξαρθώθηκε απο το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, η διακίνηση ναρκωτικών στην Ελληνική επικράτεια.
Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων- 51, 58 και 59 ετών -, κατασχέθηκαν συνολικά 4,5 κιλά ηρωίνης, 2.739 γραμμάρια κατεργασμένου χασίς τύπου “σοκολάτα” και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από την εμπορία των ναρκωτικών. Η συνολική αξία των ναρκωτικών που είχαν στην κατοχή τους, υπολογίζεται στα 300.000 ευρώ.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, τις τελευταίες τρεις ημέρες παρακολουθούσαν τους τρεις συλληφθέντες. Κατα την επιχείρηση στο σπίτι του 59χρονου στο Χαλάνδρι, σε κρύπτη κατασχέθηκε το σύνολο των ναρκωτικών, ενώ στα σπίτια των υπολοίπων κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, μικροποσότητες ναρκωτικών και ζυγαριές ακριβείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες τις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport