ΚΕΡΚΥΡΑ: Σκότωσε τη μητέρα του, και την αναζητούσε ως αγνοούμενη

Απέρριψε τη σορό της μητέρας του σε φρεάτιο βόθρου, και την αναζητούσε ως αγνοούμενη. Διαπιστώθηκε ότι ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός της 75χρονης Αγγελικής Λινοσπόρη εντοπίσθηκε σε φρεάτιο βόθρου (08/02), από συνταξιούχο Αστυνομικό στα Γαζάτικα της Κ. Κορακιάνας. Αρχικά ο θάνατος της γυναίκας από τα μακροσκοπικά ευρήματα, υπήρχαν ενδείξεις σε παθολογικά αιτια, λόγω και του βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού και της προχωρημένης ηλικίας της γυναίκας.
Ο γιος της 75άχρονης, είχε αναγγήλλει την “εξαφάνιση” της μητέρας του, στην Αστυνομία -ΤΑ Παλαιοκαστριτσας, και την αναζητούσε από το πρωί της Κυριακής (08/02).
Κατά τη νεκροτομή, από τον προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Γιάννη Αϊβατίδη, σύμφωνα με τα ευρήματα προέκυψαν ενδείξεις βίαιου θανάτου, και μεταφοράς από το αρχικό σημείο, στο χώρο ενταφιασμού της ηλικιωμένης.
Από την Ασφάλεια Κέρκυρας, κλήθηκε σε συμπληρωματική εξέταση ο 58χρονος, ο οποίος αποδέχθηκε την πράξη του. “Φώναζε μέσα στη νύχτα και την ησύχασα!” υποστήριξε στην απολογία του ο δράστης.
Ο 58χρονος συνελήφθη, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Παρουσίαση της υπόθεσης στην ΑΔ Κέρκυρας, με συνέντευξη τύπου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport