Κέρκυρα: Σεξουαλική κακοποίηση 14άχρονης από 60άχρονο επιχειρηματία- Συνελήφθη και η μητέρα της

Εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας με την ανήλικη, ως κόρη του. Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και αποκαλύφθηκε η υπόθεση απόπειρας βιασμού της ανήλικης.

Ο 60άχρονος επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στον Βόλο και εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας με 14άχρονη την οποία παρουσίασε ως “κόρη” του. Ο ιδιος φέρεται έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού, προσφέρθηκε πριν από λίγες μέρες να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της 14άχρονης στην Κέρκυρα, λαμβάνοντας τη συγκατάθεση της μητέρας της.

Ο 60άχρονος οδηγήθηκε στον Ανακριτή της Κέρκυρας

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60άχρονος με το κορίτσι, και κάλεσαν την Αστυνομία. Όπως προέκυψε, ο 60άχρονος αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη η οποία αντιστάθηκε. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Κατά την προανάκριση, διακριβώθηκε πως ανήλικη ταξίδεψε στο Βόλο εις γνώσει της μητέρας της, η οποια επίσης συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενω ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης τα τελευταία δύο χρόνια. Αποκαλύφθηκε ότι στο παρελθόν ο 60άχρονος είχε κακοποιήσεις σεξουαλικά και την ηλικίας (σημερα) 18ετων αδελφη της εφηβης, με την υπόθεση να παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη. Οι δύο αδερφές προέρχονται από φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας παρέχοντάς τους “οικονομική βοήθεια” ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις με ρις ανήλικες αδελφες.

Σε βάρος του 60άχρονου συντάχθηκε ποινική δικογραφία και αναμένεται Ανακριτής και Εισαγγελέας να αποφανθούν για την ποινική του μεταχείριση .