Κέρκυρα: Ένταση και προπηλακισμοί στις εγκαταστάσεις του Τηλεοπτικού Σταθμού Corfu tv

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ συνεργατών  και υποψηφίων για το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Με την παρέμβαση των εργαζομένων του Τηλεοπτικού Σταθμού το επεισόδια έληξε.

Epeisodia_Corfutv_9

Άναψαν τα αίματα και έπεσε ξύλο λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο χθεσινοβραδινός ‘’Λόγος Αντίλογος”, όταν συνεργάτες(;) και υποψήφιοι του συνδυασμού ‘’Ανοιχτό Επιμελητήριο’’ επιτέθηκαν σε υποψήφιο του συνδυασμού ‘’Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Συνεργασία”. Με την παρέμβαση των εργαζομένων του CorfuTv ευτυχώς τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν.

Epeisodia_Corfutv_1

Το θέμα μάλιστα δημοσιοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο οποίος καταδίκασε τα γεγονότα αυτά. Μεταξύ άλλων ο κ. Χονδρογιάννης υποστήριξε τα εξης: “Μετά τη χθεσινή απρόκλητη και πισώπλατη επίθεση που δέχτηκε μέλος του Επιμελητηρίου και ο υποψήφιος με την παράταξη μου, κος Στέφανος Σπάτουλας από υποψήφιους και συνεργάτες του αντίπαλου συνδυασμού, νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω τα μέλη του συνδυασμού μου, καθώς και του συναγωνιζόμενου ψηφοδελτίου, αλλά και τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας, από ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους ή θέλουν να ηγηθούν κιόλας και ενώ ευαγγελίζονται το νέο και το υγιές, με τις συμπεριφορές και τις ανήθικες ενέργειες τους, απέδειξαν ότι μόνον τη μισαλλοδοξία, το σκοταδισμό και τις πεζοδρομιακές πρακτικές υπηρετούν.

Epeisodia_Corfutv_6

Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή και θεωρούμε ότι προσβάλλει τον επιχειρηματικό κόσμο της Κέρκυρας, το θεσμό του Επιμελητηρίου και αμαυρώνει την πλέον δημοκρατική διαδικασία που είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει το θεσμό σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, το οποίο απαιτεί σταθερότητα, οργάνωση ήθος και συνέπεια”.

Epeisodia_Corfutv_4

Epeisodia_Corfutv_8

Epeisodia_Corfutv_5

_____________

* Corfu Tv News