Κέρκυρα: Απόστρατος Αστυνομικός πυροβόλησε και δολοφόνησε τη σύζυγό του- Παραδόθηκε στις Αρχες

Τραυμάτισε θανάσιμα με σκάγια καραμπίνας τη σύζυγό του με την οποία είχε διαπληκτιστεί και παραδόθηκε.
Απόστρατος Αστυνομικός (09/03-08.15) στο σπίτι της οικογένειας, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας, υστερα απο διαπληκτισμο με την 55άχρονη συζυγο του την τραυμάτισε με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Η 55άχρονη είχε βγει το προηγούμενο βράδυ (08/03) με τις φίλες της για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας, και όταν επέστρεψε στο σπίτι, ακολούθησε έντονη λογομαχία, με τον 62άχρονο να την πυροβολεί με καραμπίνα . Μαρτυρίες από το φιλικό περιβάλλον της 55άχρονης ανέφεραν ότι ο 62άχρονος συνταξιούχος Αστυνομικός τη ζήλευε παθολογικά και  η ίδια είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση τους.

Και οι δύο είχαν από δύο παιδιών από προηγούμενους γάμους. Ένα από τα παιδιά της 55άχρονης, που κατοικεί στον δεύτερο όροφο της οικίας άκουσε τους πυροβολισμούς, έσπασε το τζάμι του σπιτιού και βρήκε τη μητέρα του νεκρή.
Ο 62άχρονος Απόστρατος Αστυνομικός, επιχείρησε να διαφύγει, ωστοσο λίγο αργότερα παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την πράξη του.

Ο πρώην Αστυνομικός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας . Σε βάρος του, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.