Κέρκυρα: Ανήλικος ξυλοκόπησε έφηβο- Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Σοβαρό επεισόδιο ανήλικης παραβατικότητας στην Κέρκυρα, με δράστη 15χρονο και θύμα 16χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με βαριά κατάγματα

Ο 16χρονος δέχθηκε επίθεση από 15χρονο, το βράδυ της Παρασκευής (17/05), ενώ είχε βγει με την παρέα του στην πόλη της Κέρκυρας.

«Το παιδί το φωνάξανε μέσα, τάχα μου να του πούνε κάτι.. Όταν λοιπόν ο γιος μου μπήκε μέσα, εκεί ξυλοκοπήθηκε άγρια. Μιλάμε για άγριο ξυλοδαρμό. Το παιδί ενώ όσο ήταν κάτω λιπόθυμος, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει», καταγγέλλει ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση βίας από το 15χρονο δράστη.

«Πρόσεξε καλά αν κάνεις καταγγελία θα φας περισσότερο ξύλο την επόμενη φορά. Δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει ουσία στους λόγους. Είμαι λιπόθυμος κάτω και συνεχίζεις να με χτυπάς από πάνω;» συμπληρώνει στην καταγγελία του ο πατέρας του θύματος.

«Υπήρχε μένος, υπήρχε τρομερή μανία, ήθελε να ξεκάνει τον άνθρωπο, όπως γίνεται στους αγώνες, όπως κάνουν τα θηρία, τα κτήνη στη ζούγκλα. Έχει σπασμένη μύτη, σπασμένο ζυγωματικό, έχει σπασμένη γνάθο, η οποία θα χρειαστεί γναθοχειρουργό που δεν υπάρχει εδώ στην Κέρκυρα και θα πρέπει να πάμε στα Γιάννενα, να διακομιστεί το παιδί υπηρεσιακώς στα Γιάννενα. Και εξάρθρωση γονάτου», αναφέρει ο πατέρας του έφηβου θύματος.

Ο 16χρονος παραμένει σε ψυχολογική κατάρρευση, ενώ δεν έχει αιτιολογήσει την επίθεση που δέχθηκε από την παρά του 15χρονου, όπως περιγράφει ο πατέρας του, ο οποίος θα ακολουθήσει τη νομική οδό για να αποδοθούν οι ευθύνες για τον ξυλοδαρμό του γιου του.