Κερατσίνι: ΤΩΡΑ- Πυρά δέχτηκαν Αστυνομικοί από κακοποιούς σε διάρρηξη

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με σήμα κέντρου μετέβησαν να επιληφθουν σε κλήση για διάρρηξη οταν δέχτηκαν πήρα απο τους δράστες.

(13/11-08.00) Συνελήφθησαν οι δράστες της διαρρηξης στο σπίτι ηλικιωμένης. Κατά την εξακριβωση των στοιχείων τους, -αρχικά συνελήφθη – 36άχρονος Έλληνας ενώ συνεργοί του τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν, μεταξύ των οποίων οι δύο ομογενείς από το Καζακστάν και τη Γεωργία. Οι διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν έως το πρωί, με τους δραστες να πείθονται να παραδοθούν.

(13/11-05.20) Στο Κερατσίνι μεταβαίνει ειδικό Κλιμάκιο και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προκειμένου να πείσει τους δράστες να παραδοθούν.

(13/11-04.45) Οι  δράστες παραμένουν  εγκλωβισμενοι στο υπόγειο της οικια με τους Αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν αποκλεισει την περιοχή να δέχονται πυρά.

(13/11- 04.30) Κλιμάκιο της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ έχουν κληθεί να μεταβούν στο οικονομικό τετράγωνο, με τους δράστες να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.
Αποκλεισμένη από πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας γειτονιά που ορίζεται από τις παράλληλες οδούς Αϊδινίου και Πανορμου  στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Κέντρου της Αμέσης Δράσης  (13/11-04.00) πλήρωμα περιπολικού δέχθηκε πυρά -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – από τέσσερις δράστες διαρρηξης ενώ αποχωρούσαν από την οικία ηλικιωμένης. Από τα πυρά των δράσεων δεν προκλήθηκε τραυματισμός των Αστυνομικών. Στο σημείο έχει εντοπιστεί καλυκας από το όπλο των δράσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει συλληφθεί ένας εκ των δραστων με τους συνεργάτες του να έχουν καταφύγει στο υπόγειο απ όπου και έχουν ανοίξει πυρ κατά των Αστυνομικών .